Kalender

Nieuws

13
okt

BIG BANG ambassadeurs 2020 bekend

Maak kennis met Marcel, Jean, Mion, Clara, Tess, Rosie, Niels en Roberta!
lees meer

21
sep

SHEL(L)TER genomineerd voor de YAMawards

SHEL(L)TER is genomineerd in de categorie 'Best Small Ensemble'. Nog tot en met 20 oktober kan je je stem uitbrengen via yamawards.org!
lees meer

18
aug

Jonge reporters gezocht voor BIG BANG TV / Word BIG BANG ambassadeur

Ben jij tussen 10 en 14 jaar oud? Heb je een passie voor muziek, ben je nieuwsgierig en sta je graag voor de camera? Dan is BIG BANG TV op zoek naar jou!
lees meer

02
jul

Zonzo zomert

Deze zomer kan je onze voorstellingen Liedjes met Wortels XL, Liedjes met Wortels II en Struwwelpeter (Les Âmes Perdues) live meemaken op uitzonderlijke speellocaties verspreid over Vlaanderen!
lees meer

24
apr

Zonzo @ home

Beleef Zonzo vanuit uw kot! Bekijk integrale voorstellingen, ga aan de slag met onze lesmappen, beluister de muziek uit onze voorstellingen via Spotify.
lees meer

13
mrt

Annulaties omwille van Coronavirus

Verschillende van onze voorstellingen en festivals werden geannuleerd of uitgesteld omwille van het Coronavirus.
lees meer

18
feb

Mooie pers voor SHEL(L)TER

SHEL(L)TER was te zien op ATV, op Ketnet, en er verschenen heel wat mooie recensies
lees meer

03
feb

Technisch coördinator & reizend technicus gezocht (M/V/X)

Voor de versterking van onze dagelijkse werking zijn wij op zoek naar een sterk technisch profiel: technisch coördinator (2/5de) - reizend technicus (3/5de)
lees meer

03
okt

Twee YAM awards voor THELONIOUS en Koper & Vel

Op dinsdagavond 1 oktober 2019 mochten we maar liefst 2 YAM (Young Audiences Music) awards in ontvangst nemen! THELONIOUS won de publieksprijs en Koper & Vel won de juryprijs in de categorie 'Best large ensemble'.
lees meer

28
mei

Wanted: vrijwilligers met liefde voor muziek én voor jong publiek

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor hulp ter voorbereiding van en tijdens onze BIG BANG Festivals en andere activiteiten in Antwerpen, Brussel en Gent.
lees meer

15
mei

BIG BANG ambassadeurs gezocht

Ben jij tussen 10 en 12 jaar oud? Heb je een passie voor muziek, ben je nieuwsgierig en sta je graag in de spotlights? Dan is BIG BANG Festival op zoek naar jou!
lees meer

07
mrt

Lovende pers voor THELONIOUS

THELONIOUS ging op 2 maart 2019 in première en krijgt vier sterren van De Standaard! "In Thelonious draait het niet om feiten, het draait helemaal om de muziek – elk nummer een nieuw hoogtepunt."
lees meer