Vergeten speelgoed gezocht

21 augustus 2018

Silke Melis en Alec De Bruyn van ROESTgroep zijn op zoek naar oud ongebruikt speelgoed om te verwerken in een nieuwe voorstelling die ze momenteel maken bij Zonzo Compagnie (première op de BIG BANG Festivals in het najaar). 'MADE IN KWAKKABA' wordt een muzikale interactieve voorstelling voor 4+, met gedoneerd speelgoed in de hoofdrol. Speelgoed dat per ongeluk in de vergetelheid is geraakt, maar desalniettemin nog steeds kan dienen en klaar is om te schitteren in een nieuw leven: dat op de scène! Zo krijgt elke afgedankte furby, wegkwijnende teddybeer, batterij-verlangende Casio recht op een tweede verwondering dankzij een plekje in de voorstelling, in plaats op de vuilnisbelt.

We zijn vooral op zoek naar (elektronisch/mechanisch) speelgoed dat geluid maakt, beweegt of bijzondere klanken voortbrengt. Het mag gebruikt en versleten zijn, maar liever niet stuk. Speelgoed dat uiteindelijk niet (meer) gebruikt wordt, zal worden gedoneerd aan instanties die het goed kunnen gebruiken.

PRAKTISCH

Hebben je schatten liggen? Mail ons dan via info@roestgroep.be of info@zonzocompagnie.be.

Het speelgoed mag langsgebracht worden of in Zaal Zirkus van Fameus (Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen) of bij Zonzo Compagnie (Offerandestraat 1-3, 2060 Antwerpen, 03 291 42 02), telkens tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag tot 24 augustus 2018. Hoe sneller hoe beter, want Silke en Alec willen er onmiddellijk mee aan de slag!

En vergeet zeker niet te komen kijken naar de tweede carrière van je gedoneerde speeltje op de BIG BANG Festivals (zo 28 okt in De Bijloke, do 1 nov in deSingel en zo 4 nov in BOZAR).