Zonzo Records

close

Zonzo Records is een platenlabel dat werd opgericht door Zonzo Compagnie, het productiehuis dat de wereld verovert met het BIG BANG festival en vernieuwende muziekvoorstellingen voor kinderen. Met het genreoverschrijdende label zet Zonzo Compagnie een stap verder om avontuurlijke muziek van hoge kwaliteit naar een jong publiek te brengen.De voorstelling Slumberland werd overladen met recensiesterren en in de pers “één groot hoogtepunt” genoemd. De verbluffende tocht door de nacht van An Pierlé, Fulco Ottervanger en Nathalie Teirlinck verschijnt nu ook op CD en video op het nieuwe Zonzo Records label. De magische figuren als het maanmeisje en het zandmannetje zijn vanaf nu thuis te horen en te zien.

Meer infoLIEDJES MET WORTELS is de tweede release van Zonzo Records. Na het succesvolle SLUMBERLAND met An Pierlé en Fulco Ottervanger, nemen Jan Van Outryve en Soetkin Baptist je mee op een wereldreis op zoek naar Wortelliedjes. Componist en luitist Jan Van Outryve maakte een selectie uit het kolossale liedjesarchief van de Amerikaanse musicoloog Alan Lomax. Voor het album LIEDJES MET WORTELS maakte hij een arrangement voor de prachtige stemmen van Soetkin Baptist, Aline Goffin en Naomi Beeldens, luit, cittern, ukulele, nyckelharpa (Didier François), contrabas (Tim Vandenberghe) en slagwerk (Tijl Pyrijns).

Meer infoVoor Liedjes met Wortels II - De reis naar de plaats met de vele namen, dook Jan Van Outryve opnieuw in het gigantische archief van ethnomusicoloog Alan Lomax. Samen met zangeres Aline Goffin en de fantastische 5-koppige band die ook het eerste Liedjes met Wortels album inblikte, kroop hij opnieuw de opnamestudio in en maakte een minstens even geweldige opname van het vervolg op Elans's avonturen!

Meer info

Close