BIG BANG BUURT met THELONIOUS in CC Deurne

Zondag 27 september 2020 ★ 6+


BIG BANG BUURT landt voor de 3de keer in CC Deurne! Verwacht je aan een jazzy namiddag vol muzikale verrassingen - voor de gelegenheid geheel Coronaproof - met als top of the bill onze succesvoorstelling THELONIOUS, een ode aan de New Yorkse jazzheld Thelonious Monk. Ook Ik en den Theo zijn (aansluitend) van de partij! Er stond oorspronkelijk een knutselworkshop rond THELONIOUS begeleid door ZandZand op het programma maar om bekende redenen wordt deze vervangen door een knutselpakketje dat elk kind meekrijgt naar huis, ook leuk! 

THELONIOUS ★ 15u

Een drummer, een pianist en een bassist nemen je mee in de unieke muzikale wereld van de New Yorkse jazzheld Thelonious Monk. In een indrukwekkend videodecor betrekken ze je bij Thelonious’ experimenteerdrang en tonen je telkens weer nieuwe kantjes van deze boeiende muzikant. Benjamin Vandewalle zorgde voor een levendige regie en lokte de muzikanten mee in een hilarische choreografie. Spring mee op deze beboptrein met het “Genius of Modern Music” en kruip onder de huid van Thelonious. Bestemming onbekend maar een waanzinnige rit verzekerd!

 ... in Thelonious draait het niet om feiten, het draait helemaal om de muziek. Geholpen door de video en de fratsen van de muzikanten pakt die de zaal volledig in – elk nummer een nieuw hoogtepunt. Ines Minten - De Standaard ****

THELONIOUS werd bekroond met de YAM Public Choice award 2019!

Ik en den Theo

Bij Ik en den Theo (her)bekijk je de wereld door kinderogen. We krijgen bezoek van nonkel Jazz, spelen ABDCDetective en nog veel meer. Piet Maris en Théophane Raballand (allebei van Jaune Toujours) doen hun ding op accordeon en drum en nemen het publiek op sleeptouw.
Meer info
Aansluitend, gratis


Een initiatief van Zonzo Compagnie i.s.m. CC Deurne - met de steun van Vlaanderen en Stad Antwerpen.