SLUMBERLAND vanaf nu thuis te bekijken en te beluisteren

close

De voorstelling Slumberland werd overladen met recensiesterren en in de pers “één groot hoogtepunt” genoemd. De verbluffende tocht door de nacht van An Pierlé, Fulco Ottervanger en Nathalie Teirlinck verschijnt nu ook op CD en video op het nieuwe Zonzo Records label. Magische figuren als het maanmeisje en het zandmannetje zijn vanaf nu thuis te horen en te zien.

 

 

 

 

 

De prachtige uitgave van Slumberland ligt in de winkels, maar je kan hem ook bestellen door een mailtje met je naam en adres te sturen naar info@zonzocompagnie.be en 17,50 € (incl. verzendkosten) te storten op rekeningnummer BE33068239504646 met vermelding van CD Slumberland + je naam. Voor bestellingen vanuit het buitenland rekenen we 20 € wegens hogere verzendkosten.

 

Wie de CD reeds kocht, kan via onderstaande knop toegang krijgen tot de video-opname van Slumberland.

Hiervoor heb je de code nodig die je op de bijgevoegde kaart in het cd-hoesje vindt.

Bekijk Slumberland met de cd-code

 

Slumberland wordt uitgebracht door Zonzo Records i.s.m. Evil Penguin Records en Helicopter Records

 

Zonzo Records is een platenlabel dat werd opgericht door Zonzo Compagnie, het productiehuis dat de wereld verovert met BIG BANG Festival en vernieuwende muziekvoorstellingen voor kinderen. Met het genreoverschrijdende label zet Zonzo Compagnie een stap verder om avontuurlijke muziek van hoge kwaliteit naar een jong publiek te brengen.

 

 

 

 

 

 

Lof voor Slumberland in de pers:

 

Slumberland voelt aan als een trip, scherend langs glinsterdroom en nachtmerrie, tot jong en oud zich aan het eind verbaasd het zand uit de ogen wrijft, ontwakend uit dat vreemde universum van elke nacht dat 'Slumberland' heet.”

Liv Laveyne, De Morgen****, 10 februari 2015

 

"In Slumberland is Zonzo alweer uitdagend, ontregelend en tegelijk ontwapenend."

Liv Laveyne - De Morgen**** - 10.02.2015

 

"Voor wie het nog niet weet, Zonzo Compagnie is een van de spannendste muziektheatergezelschappen van de Lage Landen en bekrachtigt dit statuut met een wondermooie trip door Slumberland."

Els Van Steenberghe - Knack Focus***** - 05.02.2015

Close