Zonzo Records

close

Zonzo Records is een platenlabel dat werd opgericht door Zonzo Compagnie, het productiehuis dat de wereld verovert met BIG BANG Festival en vernieuwende muziekvoorstellingen voor kinderen. Met het genreoverschrijdende label zet Zonzo Compagnie een stap verder om avontuurlijke muziek van hoge kwaliteit naar een jong publiek te brengen.De voorstelling Slumberland werd overladen met recensiesterren en in de pers “één groot hoogtepunt” genoemd. De verbluffende tocht door de nacht van An Pierlé, Fulco Ottervanger en Nathalie Teirlinck verschijnt nu ook op CD en video op het nieuwe Zonzo Records label. Magische figuren als het maanmeisje en het zandmannetje zijn vanaf nu thuis te horen en te zien.

Meer info

Liedjes met Wortels is de tweede release van Zonzo Records. Componist en luitist Jan Van Outryve maakte een selectie uit het kolossale liedjesarchief van de Amerikaanse musicoloog Alan Lomax. Voor het album Liedjes met Wortels maakte hij een arrangement voor de prachtige stemmen van Soetkin Baptist, Aline Goffin en Naomi Beeldens, luit, cittern, ukulele, nyckelharpa (Didier François), contrabas (Tim Vandenberghe) en slagwerk (Tijl Pyrijns). 

Meer info


 

Voor Liedjes met Wortels II - De reis naar de plaats met de vele namen, dook Jan Van Outryve opnieuw in het gigantische archief van ethnomusicoloog Alan Lomax. Samen met zangeres Aline Goffin en de fantastische 5-koppige band die ook het eerste Liedjes met Wortels album inblikte, kroop hij een tweede keer de opnamestudio in en maakte een minstens even geweldige opname van het vervolg op Elans avonturen!

Meer info

Close