Bio crew - Hey Meredith!

Naomi Beeldens (zang)

Sopraan Naomi Beeldens (1988) heeft als veelzijdig performer een voorliefde voor muziektheater, hedendaagse muziek en alles wat experimenteel is. Ze zoekt graag de grenzen op - tussen genres, geslachten, disciplines, high & low culture - en is steeds op zoek naar naar verkwikkende muzikale ervaringen. Beeldens was onder andere te zien in de voorstellingen Het Kanaal, Dagboek van een Verdwenene en Harriet van Muziektheater Transparant. Verder was ze al meermaals te gast in producties van ChampdAction, One Trick Pony, HERMESensemble, Zonzo Compagnie en Post Uit Hessdalen.

Nabou Claerhout (trombone & zang)

Nabou Claerhout (1993) nam de moedige en ongewone sprong om op 9-jarige leeftijd trombone te leren spelen. Niemand kon toen vermoeden dat ze jaren later midden in de hedendaagse jazzscene zou belanden. Met haar kwartet N∆BOU werd ze zonder twijfel een van de steunpilaren van de nieuwe jazzgeneratie in België, zowel als soliste, bandleider en componiste. Ze deelde het podium al met kleppers als Bert Joris, John Ruocco, Dave Holland, Dave Douglas, Evan Parker, Martin Fondsen, Jules Buckley, Jeroen Van Herzele, Andy Hunter, Bert Boeren en Akua Naru.

Anthe Huybrechts (piano & zang)

Anthe Huybrechts' muzikale achtergrond in zowel klassiek als pop maakt haar ruimdenkend. Grenzen van genres overschrijden is voor haar de logica zelve. Ze dompelt je onder in een donkerzachte droom met haar fluwelen stem, ongedwongen pianospel en unieke catalogus van 'geprepareerde' pianoklanken.

Stijn Grupping & Ine Van Baelen (regie, video & scenografie)

Het makersduo Stijn Grupping (1986, cinematograaf en circusartiest) en Ine Van Baelen (1984, regisseur en theatermaker) kennen we van het collectief Post Uit Hessdalen. Denk aan hybride en fascinerende voorstellingen (Men Strikes Back, Licht, Lichter, Liegt, Pakman, Public Poems) met een hoofdrol voor jongleren, muziek en soundscape. Met hun eigenzinnig circus en muziektheater verhouden ze zich tot fenomenen als tijd, ruimte en onze virtuele toekomst.

Inga Huld Hákonardóttir (choreografie)

Het werk van Inga Huld Hákonardóttir situeert zich op het snijvlak tussen performance en choreografie. Af en toe waagt ze zich ook in de wereld van de muziek. Haar werk richt zich over het algemeen op het zoeken naar frictie tussen het symbolische en het zintuiglijke. Hákonardóttir studeerde in 2014 af aan het gerenommeerde P.A.R.T.S.

Karel Stulens (arrangementen)

Karel Stulens (1997) is een componist van nieuwe muziek. Zijn werk ontrafelt zich in verschillende vormen, gaande van orkestwerken en kamermuziek tot multimediale performances, altijd geïnjecteerd met found footage elementen.