Zonzo @ home

Beleef Zonzo vanuit uw kot!

Zonzo voorstellingen aan huis

Via het plaform podiumaanhuis.be en via ons Vimeokanaal kan je intussen drie van onze voorstellingen integraal bekijken vanuit je luie zetel!
Verantwoorde schermtijd, daar is toch iedereen naar op zoek in deze tijden?
TIP Via de Vimeo app kan je streamen naar je TV-scherm!

Zonzo op cd en op Spotify

Wist je dat Zonzo Compagnie ook een platenlabel heeft, genaamd Zonzo Records?
Met Zonzo Records brachten we de afgelopen jaren al drie cd's uit:

Meezingen met magische figuren als het maanmeisje en het zandmannetje - of zin om de avonturen van Elan met haar bandopnemer te herbeleven? Bestel dan als de bliksem een cd'tje!
Een exemplaar kost 17,5 euro (incl. verzendkosten) en kan je online bestellen door een mailtje te sturen naar info@zonzocompagnie.be - wij doen de rest.

Je kan de albums ook beluisteren op Spotify: 
Slumberland - Liedjes met Wortels I - Liedjes met Wortels II

Zelf aan de slag

Bij verschillende van onze voorstellingen laten we lesmappen uitwerken waarmee leerkrachten in de klas aan de slag kunnen gaan.
Ze staan vol tips ter voorbereiding en nabespreking, luisteropdrachten en knutselactiviteiten.
We delen de lesmappen van THELONIOUS en 3ACH nu ook graag met ons publiek:

Zangeres Aline Goffin, die schittert in Liedjes met Wortels XL, zou speciaal voor BIG BANG Festival Enschede een NOMAD project begeleiden waarin ze samen met luitist Jan Van Outryve een groep Nederlandse kinderen verschillende songs uit het archief van Alan Lomax zou aanleren. Helaas kon dit niet doorgaan, maar Aline maakte wel een leuk instructiefilmpje waarmee je alvast één nummer kan oefenen. Ook leuk om thuis te doen!

BIG BANG Festivals online

Onze BIG BANG partners in Dublin, Enschede en Athene (The Ark, Wilminktheater en Onassis Stegi) proberen hun uitgestelde BIG BANG Festivals een online leven te geven.
Allen zullen de installatie Love Song van ChampdAction als een virtuele installatie aanbieden waar iedereen (ook jij!) aan kan bijdragen.

Volledige captatie van de voorstelling Scratch Bam, een productie van Onassis Stegi in het kader van BIG BANG Festival Athene 2016: 

Ook leuk

Volgend seizoen maken wij een nieuwe voorstelling met muzikale duizendpoot Rémi Decker. Hij maakt van de lockdown gebruik om volop te experimenteren op z'n zolder. In onderstaande filmpje voorziet hij een animatie van Cool 3D World van een passende soundtrack.

Enkele van onze BIG BANG ambassadeurs gingen naar SHEL(L)TER kijken en onderwierpen de artiesten aan enkele kritische vragen...